joi, 9 octombrie 2008

note de subsol

ca sa detaliem si liniile ascunse din imagini :
- mancarea japoneza (am invatat ieri seara) se serveste in boluri mai mari si se mananca natural, recte cu mana
- mancarea indiana (tot ieri am aflat , desigur) se serveste in boluri micute si se mananca, nu cu mana, ci cu lingurita :)

aromele sunt foarte faine si intrigante gustativ: cea indiana de la noi de pe masa e dulce-picanta si combina chilli cu fistic , excelenta combinatia, mai ales daca esti adeptul gusturilor excentrice - pentru un european clasic.
cea japoneza e dragalasa: mici bombonele sarate si dulci sau iuti , depinde ce nimeresti, cu alge sau fara , care completeaza fara cusur gustul indian si ceaiul britanic , as presupune , dupa denumirea Summer Afternoon - parca imi evoca imaginea reginei, care isi serveste ceaiul intr-o zi de vara racoroasa, pe veranda palatului (sper ca are una mica si secreta ).

concluzia: daca ai o carte la tine - cum de exemplu am eu obiceiul - poti sa te retragi la un ceai in casuta din fundul curtii de la nr 12 de pe Dumbrava Rosie si sa te expediezi din real in utopic. Si daca nu ai carte poti face asta :) desigur


noapte buna ..........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu